Het café en proeflokaal is alle dagen open vanaf 10.00 uur. Terras bezoek vrij, met meer dan 4 personen kunt u  telefonisch reserveren.bel 0524-562511. 

Vanwege de corona maatregelen kunnen wij geen rondleidingen verzorgen. U kunt wel ter plaatse een bierproeverijen doen

Sluitingstijd 18.00 uur doordeweeks, op vrijdag en zaterdag wat langer, zomers langer en bij drukte langer.U kunt altijd bellen. Gesloten op kerstavond 17.00 uur, 1e en 2e kerstdag en 1 januari. 

Wanneer u het café binnen stapt waant u zich terug in de tijd. Mommeriete is gevestigd in een eeuwen oud huiskamercafé. De bedstede en het gehele interieur is niet authentiek. Als u een stil gebogen hoort u alleen de klok tikken. Aangrenzend bevind zich het proeflokaal met de mooie koperen brouwketels. En zomers kunt u genieten op het terras langs het water met grote speelweide en op de binnenplaats. Op het eigen terrein zijn mannen bezig het kasteel van Gramsbergen terug te bouwen. Het achterste deel van het kasteel staat er intussen, deels boven het water. Dit gedeelte doet nu dienst als botenhuis voor de Vechtezomp. Vanaf Mommeriete kunt u vaarten maken met de zomp van stichting de Vechtezomp uit Gramsbergen. Voor info zie www.vechtezomp.nl

Natuurlijk kunt u ook de bieren en bierpakketten meenemen maar ook de bierkaas, bierpate, l'eau de vie en whisky.

Neem deel aan een virtuele tour door het café en de brouwerij.

Voor alle evenementen die we organiseren, zie activiteiten voor de jaarplanning.